28. heinäkuuta 2016

piknik rannalla




















































Eilen mä sain ruksattua yhen tärkeen kohdan mun ämpärilistalta. Eli ☑ pyöräillä jollekin järvelle kavereiden kanssa! Tuli siis käytyy yhel rannal Sanin ja Katrin kans ja hauskaa oli - lukuunottamatta sitä, että matka oli puoliks ihan kauhee koska kuumuus. Käytiin siis ihan ekana kaupassa ostamassa eväitä ja sitten lähettiin matkaan pyörillä. Matkaa oli aika paljon, jos google mapsia on uskominen, niin melkein 20 kilometriä yhteen suuntaan... Joo no oltas päästy yhdeksällä kilometrillä, jos oltas menty valtatieltä, mutta hyrr, ei kiitos.

































































Kuten huomaatte, meil oli viltti koreana ja tästä näette behind the scenes -matskua mun uusimmasta instakuvasta, haha. En ennen oo muuten välittäny noist kivennäisvesistä, mut toi Novelle oli ihan jees - en toisaalta makua enää muista mutta samapa tuo, kai mä sen kaupassa tunnistan jos sen näen ellen oo sokeeks siihen mennessä tullu.





































































Ja tää salaatti mikä tarttu mukaan. Tää oli niiin hyvää! Nirsona ihmisenä mul oli omat ennakkoluuloni tästä mut ostin kuitenkin, ja se oli hyvä päätös. Tietenkin pidin täs eniten krutongeista, koska hei, onks muka olemassa ihmisiä ketkä ei tykkää niistä? Ja jos on, ne saa kiikuttaa leipäkuutionsa mulle.

2 kommenttia:

  1. Krutongit on paras asia salaatissa! :-D Teidän piknik näyttää niin ihanalta, että täytyy varmaan pian lähteä kauppaan hakemaan evästä ja etsiä piknik paikka!

    https://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. veit sanat suustani, mul kelpais jos niit ois ain kaks pussia siellä ku ne on vaa nii hyviä :D kannustan tekemään niin viel ku on kesää jäljellä!

      Poista